Jelly Mania – Гумени бонбони заби 100g

Original price was: 59 ден.Current price is: 45 ден.
590 ден450 ден /kg
Во кошничка

Chipsy – Чипс класик 230g

Original price was: 131 ден.Current price is: 99 ден.
569.57 ден430.43 ден /kg
Во кошничка

Екстра меин – Пилешки гради 400g

Original price was: 152 ден.Current price is: 125 ден.
380 ден312.50 ден /kg
Во кошничка

Bravo Classic – Кафе 200g

Original price was: 107 ден.Current price is: 79 ден.
535 ден395 ден /kg
Во кошничка

Bohor Classic – Омекнувач 1.5l

Original price was: 269 ден.Current price is: 189 ден.
179.33 ден126 ден /kg
Во кошничка

Violeta – Влажни марамици 72/1

Original price was: 75 ден.Current price is: 65 ден.
Во кошничка

o.b. Ultimate Comfort Mini – Тампони супер 8/1

Original price was: 112 ден.Current price is: 69 ден.
Во кошничка

o.b. Ultimate Comfort – Тампони супер 16/1

Original price was: 205 ден.Current price is: 125 ден.
Во кошничка

Hellena Sensitive – Марамици влажни 1/72

Original price was: 79 ден.Current price is: 49 ден.
Во кошничка

МЕСАРА

ПЕКАРА

ПИАЈЛОЦИ

МЛЕЧНИ ПРОИЗВОДИ

Extreme Free -Женски парфем во лименка 100ml

395 ден
3,950 ден /kg
Во кошничка

Extreme live -Женски парфем во лименка 100ml

395 ден
3,950 ден /kg
Во кошничка

Frosh Orange – Универзално средство за чистење 500ml

159 ден
318 ден /kg
Во кошничка

Bimilk – Битолско кисело млеко 400g

33 ден
82.50 ден /kg
Во кошничка

Сендвич ладен

70 ден
Во кошничка

Бучен Козјак – Јогурт 1l

72 ден
72 ден /kg
Во кошничка

‘Z bregov – Чоколадно млеко 1l

149 ден
149 ден /kg
Во кошничка

ПРИКЛУЧЕТЕ СЕ НА НАШИОТ NEWSLETTER

Регистрирајте се сега за специјални понуди и вести!

Новости

Совети за храна, препорака на производи и многу други интересни факти.