Showing all 12 results

Прикажи 9 12 18 24

Авокадо kg

325 ден
325 ден /kg
Во кошничка

Ананас kg

119 ден
119 ден /kg
Во кошничка

Банани kg

95 ден
95 ден /kg
Во кошничка

Јаболко ајдаре kg

30 ден
30 ден /kg
Во кошничка

Јаболко жолто kg

39 ден
39 ден /kg
Во кошничка

Киви пакувано

45 ден
45 ден /kg
Во кошничка

Киви реф.kg

85 ден
85 ден /kg
Во кошничка

Круша kg

89 ден
89 ден /kg
Во кошничка

Лимон реф.kg.

69 ден
69 ден /kg
Во кошничка

Мандарина kg

89 ден
89 ден /kg
Во кошничка

Портокал реф.kg.

45 ден
45 ден /kg
Во кошничка

Цитрон црвен kg

75 ден
75 ден /kg
Во кошничка