Kошничка

Kошничка

Категории на производи

Kошничка

Детали

Стек на скара kg

580 ден

Производот е само за испорака во Скопје.
Состав: саламурен стек, сенф, кари, сончогледово масло

Калкулирана цена: 580 ден

Сподели го продуктот