Kошничка

Kошничка

Категории на производи

Kошничка

Детали

Ослич пржен kg

350 ден

Поризводот е само за испорака во Скопје.
Состав: ослич смрзнат, сол, палмино масло

Калкулирана цена: 350 ден

Сподели го продуктот