Се прикажуваат сите 9 резултати

Прикажи 9 12 18 24

Alexandros -маслинки, натурална црна реф. kg

495 ден
495 ден /kg
Во кошничка

Alexandros Каламата-маслинки реф. kg

579 ден
579 ден /kg
Во кошничка

Oleo -маслинки црни премиум реф.kg

491 ден
491 ден /kg
Во кошничка

Oriyent-маслинки фолија 500g

325 ден
650 ден /kg
Во кошничка

Oryent -Маслинка фолија 250g

179 ден
716 ден /kg
Во кошничка

Princ Oliva- Маслинка црна трпезна 720g

209 ден
290.28 ден /kg
Во кошничка

Каламата – Маслинки јумбо 181-200 реф. 1kg

Original price was: 319 ден.Current price is: 289 ден.
319 ден289 ден /kg
Во кошничка

Каламата – маслинки Принцип реф.kg.

419 ден
419 ден /kg
Во кошничка

Маслинка Оливиа каламата 720g

215 ден
298.61 ден /kg
Во кошничка