Прикажувам 1–12 од 20 резултати

Прикажи 9 12 18 24

Ave – Екстра пилешка 400g

85 ден
212.50 ден /kg
Во кошничка

Ave – Пилешка посебна 700g+200g

165 ден
183.33 ден /kg
Во кошничка

Hans – Паризер пилешки 350g

47 ден
134.29 ден /kg
Во кошничка

Pekabesko – Пилешки гради реф.kg

395 ден
395 ден /kg
Во кошничка

Pekabesko – Салама пилешка екстра 350g

65 ден
185.71 ден /kg
Во кошничка

Pekabesko- Шунка мини деликатес 400g

189 ден
472.50 ден /kg
Во кошничка

Pekabesko-пилешки гради мини 400g

165 ден
412.50 ден /kg
Во кошничка

Pekabesko-Шунка мини 400g830

175 ден
437.50 ден /kg
Во кошничка

Perutnina Ptuj – Екстра салама посебна 900g

219 ден
243.33 ден /kg
Во кошничка

Perutnina Ptuj – Поли мини салама 220g

99 ден
450 ден /kg
Во кошничка

Perutnina Ptuj – Посебна салама екстра 500g

Original price was: 139 ден.Current price is: 119 ден.
278 ден238 ден /kg
Во кошничка

Perutnina Ptuj – Салама Екстра посебна 350g

95 ден
271.43 ден /kg
Во кошничка