Се прикажуваат сите 10 резултати

Прикажи 9 12 18 24

Frosta – Рибини медаљони 240g

219 ден
912.50 ден /kg
Во кошничка

Metro – Лосос филети порции без кожа 2х100g

481 ден
2,405 ден /kg
Во кошничка

Metro – Ослиќ аргентински 800g

199 ден
248.75 ден /kg
Во кошничка

Metro – Ослиќ рефус пакуван 1kg

189 ден
189 ден /kg
Во кошничка

Metro – Ослиќ филета лист 500g

Original price was: 275 ден.Current price is: 235 ден.
550 ден470 ден /kg
Во кошничка

Metro – Риба лосос котлети 600g

299 ден
498.33 ден /kg
Во кошничка

Metro – риба лосос котлети Кохо 1kg

1,151 ден
1,151 ден /kg
Во кошничка

Metro – риба Скуша пакувана kg

215 ден
215 ден /kg
Во кошничка

Metro-Пастрмка kg

435 ден
435 ден /kg
Во кошничка

Tiko – фишфингери 250g

85 ден
340 ден /kg
Во кошничка