lessphp fatal error: failed to parse passed in variable @price_font_weight: Списание „Лице в лице“ - Маркет Online

Kошничка

Kошничка

Категории на производи

Kошничка

Детали

Списание „Лице в лице“

100 ден

Печатена верзија на актуелниот број на уличното списание за одржлив развој „Лице в лице“
Во оваа вонредна ситуација, продавачите на „Лице в лице“ не се на своите работни места, од разбирливи, превентивни причини.
Но, поддршката, особено сега, им е уште повеќе потребна.
Со секоја нарачка на списанието, половина од сумата ќе биде искористена во набавка на производи за продавачите на „Лице в лице“.
На ваков начин останувате информирани за важни теми од нашето опкружување, и во исто време – давате придонес во зајакнувањето на ранливите сограѓани.
„Лице в лице“ им е потребно на продавачите и секако, на својата верна, активна публика – за да остане со здрава и активна мисла, за силно, одржливо општество.
Ви благодариме

Списанието е испечатено на рециклирана хартија, на 64 страници во боја.

Издавач на „Лице в лице“: Асоцијација за истражување, комуникации и развој „Паблик“
Улица Орце Николов 93/5, 1000 Скопје

Калкулирана цена: 100 ден
SKU: 49603 Категорија:

Сподели го продуктот