Kошничка

Kошничка

Категории на производи

Kошничка

Детали

Свински увијач печен kg

590 ден

Производот е само за испорака во Скопје.
Состав : свинско месо, зачин, сол, сончогледово масло

Калкулирана цена: 590 ден

Сподели го продуктот