Kошничка

Kошничка

Категории на производи

Kошничка

Детали

Сарма посна kg

280 ден

Поризводот е само за испорака во Скопје.
Состав: ориз, соини трошки, праз, сончогледово масло, лист зелка, сол, зачин, црвен пипер, црн бибер

Калкулирана цена: 280 ден

Сподели го продуктот