Kошничка

Kошничка

Категории на производи

Kошничка

Детали

Плескавица печена kg

480 ден

Производот е само за испорака во Скопје.
Состав: мелено месо, зачин, сол, сончогледово масло

Калкулирана цена: 480 ден

Сподели го продуктот