Kошничка

Kошничка

Категории на производи

Kошничка

Детали

Пирошка со сувомеснато

50 ден

Производот е само за испорака во Скопје.
Состав: јајца, брашно, презла, сончогледово масло, сувомеснат производ, сол, оригано

Калкулирана цена: 50 ден

Сподели го продуктот