Kошничка

Kошничка

Категории на производи

Kошничка

Детали

Пирошка со кашкавал

45 ден

Производот е само за испорака во Скопје.
Состав : јајца, брашно, презла, сончогледово масло, кашкавал, сол.

Калкулирана цена: 45 ден

Сподели го продуктот