Kошничка

Kошничка

Категории на производи

Kошничка

Детали

Пиперки со урда kg

300 ден

Производот е само за испорака во Скопје.
Состав: пиперки благи, кравја урда, јајца, сончогледово масло, сол

Калкулирана цена: 300 ден

Сподели го продуктот