Kошничка

Kошничка

Категории на производи

Kошничка

Детали

Пилешки увијач печен kg

550 ден

Производот е само за испорака во Скопје.
Состав: пилешко месо, кравји кашкавал, сончогледово масло

Калкулирана цена: 550 ден

Сподели го продуктот