Kошничка

Kошничка

Категории на производи

Kошничка

Детали

Пилешки прсти kg

450 ден

Производот е само за испорака во Скопје.
Состав:пилешки стек, презла, масло, кари, зачин

Калкулирана цена: 450 ден
SKU: 2557 Категории: ,

Сподели го продуктот