Kошничка

Kошничка

Категории на производи

Kошничка

Детали

Ослич пржен kg

350 ден

Производот е само за испорака во Скопје.
Состав: ослич смрзнат, сол, масло

Калкулирана цена: 350 ден
SKU: 2789 Категории: ,

Сподели го продуктот