Прикажувам 1–12 од 28 резултати

Прикажи 9 12 18 24

*Lindt Lindor- Бонбониера корнет 200g

389 ден
1,945 ден /kg
Во кошничка

Bajadera Krash – Бонбониера 200g

319 ден
1,595 ден /kg
Во кошничка

Bajadera Krash – Бонбониера 300g

479 ден
1,596.67 ден /kg
Во кошничка

Eurocrem – Еуродесерт кеса 300g

159 ден
530 ден /kg
Во кошничка

Evropa – бонбониера шери 147g

159 ден
1,081.63 ден /kg
Во кошничка

Evropa – Бонбониера Шери 204g

Original price was: 249 ден.Current price is: 245 ден.
1,220.59 ден1,200.98 ден /kg
Во кошничка

Evropa- бонбониера шери срце 100g

129 ден
1,290 ден /kg
Во кошничка

Krash – Гриоте бонбониера 153g

199 ден
1,300.65 ден /kg
Во кошничка

Krash – Гриоте бонбониера 204g

275 ден
1,348.04 ден /kg
Во кошничка

Krash Fontana – Бонбониера ледени коцки 194g

275 ден
1,417.53 ден /kg
Во кошничка

Krash бонбониера Bajadera 500g

799 ден
1,598 ден /kg
Во кошничка

Krash-Гриоте бонбониера 358g

479 ден
1,337.99 ден /kg
Во кошничка