Прикажувам 1–12 од 30 резултати

Прикажи 9 12 18 24

Chips Way – Чипс класик 150g

Original price was: 85 ден.Current price is: 65 ден.
566.67 ден433.33 ден /kg
Во кошничка

Chips Way – Чипс класик 150g + 33% подарок

85 ден
566.67 ден /kg
Во кошничка

Chips Way – Чипс класик 90g

Original price was: 56 ден.Current price is: 39 ден.
622.22 ден433.33 ден /kg
Во кошничка

Chips Way – Чипс ребраст 150g

Original price was: 85 ден.Current price is: 65 ден.
566.67 ден433.33 ден /kg
Во кошничка

Chips Way – Чипс ребраст 90g

Original price was: 56 ден.Current price is: 39 ден.
622.22 ден433.33 ден /kg
Во кошничка

Chipsy – Чипс грчка салата ребраст 140g

Original price was: 90 ден.Current price is: 69 ден.
642.86 ден492.86 ден /kg
Во кошничка

Chipsy – Чипс домаќински кајмак 160g

Original price was: 112 ден.Current price is: 82 ден.
700 ден512.50 ден /kg
Во кошничка

Chipsy – Чипс домаќински фета сирење 160g

Original price was: 112 ден.Current price is: 82 ден.
700 ден512.50 ден /kg
Во кошничка

Chipsy – Чипс класик 230g

131 ден
569.57 ден /kg
Во кошничка

Chipsy – Чипс пикант пиперка 140g

Original price was: 90 ден.Current price is: 69 ден.
642.86 ден492.86 ден /kg
Во кошничка

Chipsy – Чипс ребраст 230g

131 ден
569.57 ден /kg
Во кошничка

Chipsy – Чипс солен ребраст 140g

Original price was: 90 ден.Current price is: 69 ден.
642.86 ден492.86 ден /kg
Во кошничка