Showing 1–12 of 15 results

Прикажи 9 12 18 24

7 Days Бејк Ролс Бран Пица 80g

49 ден
612.50 ден /kg
Во кошничка

7 Days Бејк Ролс Бран Обичен 80g

49 ден
612.50 ден /kg
Во кошничка

7 Days Бејк Ролс-Сланина двопек 80g

49 ден
612.50 ден /kg
Во кошничка

7 Days Бејк Ролс-Спанаќ двопек 80g

49 ден
612.50 ден /kg
Во кошничка

Bake rolls пица -двопек 80g

49 ден
612.50 ден /kg
Во кошничка

Bake rolls сол-двопек 80g

49 ден
612.50 ден /kg
Во кошничка

Kubeti -Пилешко 35g

20 ден
571.43 ден /kg
Во кошничка

Kubeti- Цазики 35g

20 ден
571.43 ден /kg
Во кошничка

Maretti Bruschette-Кечап,маслинки и оригано 140g

59 ден
421.43 ден /kg
Во кошничка

Maretti Bruschette-Печурки 140g

59 ден
421.43 ден /kg
Во кошничка

Брускети марети павлака и кромид 70g

47 ден
671.43 ден /kg
Во кошничка

Брускети марети-Пица 70g

47 ден
671.43 ден /kg
Во кошничка