Се прикажуваат сите 5 резултати

Прикажи 9 12 18 24

Viva Smoothie – Овошна мешавина од јаболко и праска 180ml

72 ден
400 ден /kg
Во кошничка

Viva Smoothie – Овошна мешавина од јаболко, јагода и вишна 180ml

72 ден
400 ден /kg
Во кошничка

Viva Smoothie – Овошна мешавина од јаболко, капина и банана 180ml

72 ден
400 ден /kg
Во кошничка

Viva Smoothie – Овошна мешавина од јаболко, киви, банана, ананас и манго 180ml

72 ден
400 ден /kg
Во кошничка

Viva Smoothie – Овошна мешавина од овошни каши и сокови 180ml

72 ден
400 ден /kg
Во кошничка