Се прикажуваат сите 11 резултати

Прикажи 9 12 18 24

AVE – Шунка рустика 100g

99 ден
990 ден /kg
Во кошничка

Pekabesko – Свинска шунка во црево реф.kg

409 ден
409 ден /kg
Во кошничка

Pekabesko- пилешко голд филе реф.kg

475 ден
475 ден /kg
Во кошничка

Pekabesko- шунка пилешка реф.kg

365 ден
365 ден /kg
Во кошничка

Pekabesko-Деликатес свинска шунка реф.kg

429 ден
429 ден /kg
Во кошничка

Pik-Шунка во црево реф.kg

Original price was: 569 ден.Current price is: 259 ден.
569 ден259 ден /kg
Во кошничка

Екстра меин – Пилешки гради реф.kg

Original price was: 385 ден.Current price is: 369 ден.
385 ден369 ден /kg
Во кошничка

Екстра меин – Специјал шунка реф.kg

399 ден
399 ден /kg
Во кошничка

Екстра меин – Специјал шунка реф.kg

379 ден
379 ден /kg
Во кошничка

Екстра меин-деликатес шунка реф.kg

415 ден
415 ден /kg
Во кошничка

Шунка стисната Екстра меин 400g

163 ден
407.50 ден /kg
Во кошничка