Се прикажуваат сите 7 резултати

Прикажи 9 12 18 24

Aia Wudy – виршла пилешка 500g

132 ден
264 ден /kg
Во кошничка

Aia Wudy- Виршла 250g

72 ден
288 ден /kg
Во кошничка

Aia Wudy- Виршла со кашкавал 150g

67 ден
446.67 ден /kg
Во кошничка

Amadori – Пилешка виршла 100g

23 ден
230 ден /kg
Во кошничка

Perutnina Ptuj – Сет виршла пилешка екстра биг 250g 2/1

79 ден
316 ден /kg
Во кошничка

Perutnina Ptuj- Виршла пилешка екстра 100g

35 ден
350 ден /kg
Во кошничка

Perutnina Ptuj-Пилешка виршла екстра 200g

56 ден
280 ден /kg
Во кошничка