Showing 1–12 of 31 results

Прикажи 9 12 18 24

Adrius- риба туна цела 170g

69 ден
405.88 ден /kg
Во кошничка

Baduco – сардина со чили 125g

59 ден
472 ден /kg
Во кошничка

Baduco- Сардина 125g

59 ден
472 ден /kg
Во кошничка

Baduco- Туна во соја 170g

115 ден
676.47 ден /kg
Во кошничка

Baduco- Туна цела 185g

119 ден
643.24 ден /kg
Во кошничка

Domi -Туна цела 170g

107 ден
629.41 ден /kg
Во кошничка

Domi -Туна цела во вода 170g

105 ден
617.65 ден /kg
Во кошничка

EVA туна сечкана 160g

125 ден
781.25 ден /kg
Во кошничка

EVA Туна цели парчиња 160g

105 ден
656.25 ден /kg
Во кошничка

EVA туна цели парчиња 80g

79 ден
987.50 ден /kg
Во кошничка

EVA – туна ситно сечкана 160g

69 ден
431.25 ден /kg
Во кошничка

EVA сардина во масло 100g

62 ден
620 ден /kg
Во кошничка