Showing all 6 results

Прикажи 9 12 18 24

Fungi-Шампињони свежи 400g

122 ден
305 ден /kg
Во кошничка

Принц Фунги-Шампињони сецкани 720g

145 ден
201.39 ден /kg
Во кошничка

Шампињони – печурки сецкани пастеризирани 720g

99 ден
137.50 ден /kg
Во кошничка

Шампињони кеса 300 g

35 ден
116.67 ден /kg
Во кошничка

Шампињони Кочани 314g

63 ден
200.64 ден /kg
Во кошничка

Шампињони сецкани Кочани 720g

112 ден
155.56 ден /kg
Во кошничка