Showing 1–12 of 14 results

Прикажи 9 12 18 24

Frikom – Брокула замрзата 450g

122 ден
271.11 ден /kg
Во кошничка

Frikom – Грашок 450g

99 ден
220 ден /kg
Во кошничка

Frikom – Спанаќ во брикети 400g

99 ден
247.50 ден /kg
Во кошничка

Frikom- Руска салата 450g

99 ден
220 ден /kg
Во кошничка

Frikom- Црвено овошје 400g

175 ден
437.50 ден /kg
Во кошничка

Frikom-Боранија зелена 450g

99 ден
220 ден /kg
Во кошничка

Frikom-Пченка шеќерна 450g

112 ден
248.89 ден /kg
Во кошничка

Frikom-Царска мешавина 400g

115 ден
255.56 ден /kg
Во кошничка

Frikom-Шумско овошје смрзнато 400g

199 ден
497.50 ден /kg
Во кошничка

Pekabesko-Грашок 900g

142 ден
157.78 ден /kg
Во кошничка

Pekabesko-Руска салата 450g

79 ден
175.56 ден /kg
Во кошничка

Боранија жолта Фриком 450g

99 ден
220 ден /kg
Во кошничка