Showing all 10 results

Прикажи 9 12 18 24

Frosta – Рибини медаљони 240g

189 ден
787.50 ден /kg
Во кошничка

Metro – Лосос филети порции без кожа 2х100g

459 ден
2,295 ден /kg
Во кошничка

Metro – ослиќ рефус пакуван 1kg

195 ден
195 ден /kg
Во кошничка

Metro – риба лосос котлети 600g

299 ден
498.33 ден /kg
Во кошничка

Metro – риба лосос котлети Кохо 1kg

1,099 ден
1,099 ден /kg
Во кошничка

Metro – риба Скуша пакувана kg

199 ден
199 ден /kg
Во кошничка

Metro- Ослиќ аргентински 800g

199 ден
248.75 ден /kg
Во кошничка

Metro- Ослиќ филета лист 500g

275 ден
550 ден /kg
Во кошничка

Metro-Пастрмка kg

429 ден
429 ден /kg
Во кошничка

Tiko – фишфингери 250g

69 ден
276 ден /kg
Во кошничка