Showing 1–12 of 16 results

Прикажи 9 12 18 24

Cekin -Џигер замрзнат тацна 500g

99 ден
Во кошничка

Cekin Griler -Пиле замрзнато kg

279 ден
Во кошничка

Cekin-Пиле замрзнато ситно реф.kg

279 ден
Во кошничка

Doux- Пилешки прсти 500g

149 ден
Во кошничка

Doux-Пилешки медаљони 500g

149 ден
Во кошничка

Perutnina Ptuj – краток копан 800g

225 ден
Во кошничка

Perutnina Ptuj – пилешки надкопан 800g

199 ден
Во кошничка

Perutnina Ptuj -Пилешки медаљони со кашкавал 500g

245 ден
Во кошничка

Perutnina Ptuj -пилешки џигер,срце,слезина 500g

102 ден
Во кошничка

Perutnina Ptuj- Печени пилешки крилца 750g

359 ден
Во кошничка

Perutnina Ptuj- Пилешки кордон блу 500g

329 ден
Во кошничка

Perutnina Ptuj-Пиле замрзнато крупно реф.kg

265 ден
Во кошничка