Се прикажуваат сите 10 резултати

Прикажи 9 12 18 24

Свинска Кременадла -Свежо месо kg

Original price was: 389 ден.Current price is: 369 ден.
389 ден369 ден /kg
Во кошничка

Свинска Кртина Плешка kg

Original price was: 419 ден.Current price is: 389 ден.
419 ден389 ден /kg
Во кошничка

Свински Бут без коска kg

Original price was: 429 ден.Current price is: 399 ден.
429 ден399 ден /kg
Во кошничка

Свински Бут Шол – Свежо месо kg

479 ден
479 ден /kg
Во кошничка

Свински врат со коска – Свежо kg

Original price was: 369 ден.Current price is: 349 ден.
369 ден349 ден /kg
Во кошничка

Свински Пафлак – Свежо месо kg

359 ден
359 ден /kg
Во кошничка

Свински увијач-свежо месо kg

499 ден
499 ден /kg
Во кошничка

Свинско Каре – Свежо месо kg

519 ден
519 ден /kg
Во кошничка

Свинско Ребро – Свежо месо kg

Original price was: 399 ден.Current price is: 379 ден.
399 ден379 ден /kg
Во кошничка

Свинско Филе – Свежо месо kg

579 ден
579 ден /kg
Во кошничка