Showing 1–12 of 22 results

Прикажи 9 12 18 24

Јунешко свежо месо (1)

Пилешко свежо месо (2)

Свежи месни преработки (9)

Свинско свежо месо (10)

Cekin-Копан со надкопан свеж реф.kg

289 ден
289 ден /kg
Во кошничка

Cekin-пилешки стек свежо месо реф.kg

449 ден
449 ден /kg
Во кошничка

Јунешка кртина Плешка kg

665 ден
665 ден /kg
Во кошничка

Колбас домашен свеж kg

389 ден
389 ден /kg
Во кошничка

Мелено месо kg

332 ден
332 ден /kg
Во кошничка

Пилешки Ражнич-Свежо месо kg

450 ден
450 ден /kg
Во кошничка

Пилешки Увијач-Свежо месо kg

475 ден
475 ден /kg
Во кошничка

Плескавица kg

359 ден
359 ден /kg
Во кошничка

Плескавица Ајдучка kg

450 ден
450 ден /kg
Во кошничка

Плескавица Шарска kg

369 ден
369 ден /kg
Во кошничка

Свинска Кременадла -Свежо месо kg

389 ден
389 ден /kg
Во кошничка

Свинска Кртина Плешка kg

349 ден
349 ден /kg
Во кошничка