Showing all 6 results

Прикажи 9 12 18 24

Cedrob – Пиле смрзнато 1kg

119 ден
119 ден /kg
Во кошничка

Cekin Griler -Пиле замрзнато kg

319 ден
319 ден /kg
Во кошничка

Cekin-Пиле замрзнато ситно реф.kg

309 ден
309 ден /kg
Во кошничка

Doux-Пиле 900g

189 ден
210 ден /kg
Во кошничка

Perutnina Ptuj-Пиле замрзнато крупно реф.kg

279 ден
279 ден /kg
Во кошничка

Perutnina Ptuj-Пиле замрзнато ситно реф.kg

289 ден
289 ден /kg
Во кошничка