Се прикажуваат сите 4 резултати

Прикажи 9 12 18 24

Perutnina Ptuj – Копан со надкопан кеса 800g

199 ден
248.75 ден /kg
Во кошничка

Perutnina Ptuj – Краток копан 800g

209 ден
261.25 ден /kg
Во кошничка

Perutnina Ptuj – пилешки надкопан 800g

209 ден
261.25 ден /kg
Во кошничка

Perutnina Ptuj- Печени пилешки крилца 750g

389 ден
518.67 ден /kg
Во кошничка