Прикажувам 1–12 од 18 резултати

Прикажи 9 12 18 24

Cekin – Пиле замрзнато ситно реф.kg

315 ден
315 ден /kg
Во кошничка

Cekin – Пилешко филе тацна замрзнато 600g

289 ден
481.67 ден /kg
Во кошничка

Cekin – Џигер замрзнат тацна 500g

105 ден
210 ден /kg
Во кошничка

Delisimo-Краток копан 1kg

179 ден
179 ден /kg
Во кошничка

Doux – Пиле 900g

235 ден
261.11 ден /kg
Во кошничка

Doux-Пилешки медаљони 500g

209 ден
418 ден /kg
Во кошничка

Doux-Пилешки прсти 500g

209 ден
418 ден /kg
Во кошничка

Perutnina Ptuj – Копан со надкопан кеса 800g

199 ден
248.75 ден /kg
Во кошничка

Perutnina Ptuj – Краток копан 800g

209 ден
261.25 ден /kg
Во кошничка

Perutnina Ptuj – Панирани пилешки прсти 750g

399 ден
532 ден /kg
Во кошничка

Perutnina Ptuj – Пиле замрзнато крупно реф.kg

275 ден
275 ден /kg
Во кошничка

Perutnina Ptuj – Пиле замрзнато ситно реф.kg

289 ден
289 ден /kg
Во кошничка