Се прикажуваат сите 8 резултати

Прикажи 9 12 18 24

Gliss supreme lenght – спреј 200ml

225 ден
1,125 ден /kg
Во кошничка

Gliss Total Repair спреј 200ml

225 ден
1,125 ден /kg
Во кошничка

Gliss Ultimate спреј 200ml

225 ден
1,125 ден /kg
Во кошничка

Loreal Elseve- Маска за коса 300ml

382 ден
1,273.33 ден /kg
Во кошничка

Loreal Elseve- Регенератор 200ml

255 ден
1,275 ден /kg
Во кошничка

Loreal ELSEVE-Регенератор 200ml

255 ден
1,275 ден /kg
Во кошничка

Loreal Elvital -Маска за коса 300ml

382 ден
1,273.33 ден /kg
Во кошничка

Taft – паста за коса 130ml

309 ден
2,376.92 ден /kg
Во кошничка