Showing 1–12 of 21 results

Прикажи 9 12 18 24

Intesa стајлинг-лак за коса 300ml

112 ден
373.33 ден /kg
Во кошничка

Intesa стајлинг-лак за коса 500ml

182 ден
364 ден /kg
Во кошничка

Taft Volume -Пена за коса 200ml

249 ден
1,245 ден /kg
Во кошничка

Taft Curl Mousse- Пена за коса 200ml

249 ден
1,245 ден /kg
Во кошничка

Taft Max Power- Гел за коса 150ml

215 ден
1,433.33 ден /kg
Во кошничка

Taft Perfect Flex- Лак за коса 250ml

249 ден
996 ден /kg
Во кошничка

Taft Power Gel Extreme- Гел за коса 250ml

269 ден
1,076 ден /kg
Во кошничка

Taft Power Mousse- Лак за коса 250ml

249 ден
996 ден /kg
Во кошничка

Taft Power Mousse- Пена за коса 200ml

249 ден
1,245 ден /kg
Во кошничка

Taft Power- Лак за коса 250ml

249 ден
996 ден /kg
Во кошничка

Taft Power- Лак за коса 250ml

249 ден
996 ден /kg
Во кошничка

Taft Power- лак за коса 250ml

249 ден
996 ден /kg
Во кошничка