Showing all 9 results

Прикажи 9 12 18 24

Зачинет помфрит kg

450 ден
450 ден /kg
Во кошничка

Ориз со зеленчук kg

250 ден
250 ден /kg
Во кошничка

Ослич пржен kg

450 ден
450 ден /kg
Во кошничка

Панирани Аласка полок филети kg

690 ден
690 ден /kg
Во кошничка

Пекарски компир kg

300 ден
300 ден /kg
Во кошничка

Плескавица печена kg

600 ден
600 ден /kg
Во кошничка

Стек на скара kg

600 ден
600 ден /kg
Во кошничка

Тавче гравче kg

290 ден
290 ден /kg
Во кошничка

Ќофте во сос kg

550 ден
550 ден /kg
Во кошничка