Рептил маркетите ја имаат најдобрата услуга во градот! Нашата компанија е основана врз темелите на поранешните самопослуги Центро преку модернизирање на нивните простории и вработување на дел од нивниот искусен персонал. Ова ни овозможува да се истакнeме како единствен ланец-маркети во градот кој ја продолжува традицијата и гарантира топла и искрена услуга за секој наш потрошувач. Покрај услугата како најголем адут, нашите маркети се познати по големиот и квалитетен асортиман на производи. Разумните цени се уште една наша одлика што се реализира преку бројните неделни акции, намаленија и нашиот клуб на попусти – Клуб Рептил. Истовремено вршиме и дистрибуција на стока на големо за потребите на јавни и приватни компании. Новитет во нашето работење е онлајн продажбата. На нашата онлајн продавница можете да најдете преку 3000 производи секогаш достапни за вас и вашето семејство.Пазарувајте со срце и задоволство!

Друштво за производство, трговија и услуги РЕПТИЛ ДООЕЛ увоз-извоз Скопје
Ул. ул.Мери Бошкова бр.21А
ЕДБ МК4030992156432 ЕМБС 4444370 жиро с-ка 270000000187388