Kошничка

Kошничка

Категории на производи

Kошничка

БЕЗБЕДНОСТ ПРИ ПЛАЌАЊЕ

БЕЗБЕДНОСТ ПРИ ПЛАЌАЊЕ

РЕПТИЛ е интернет продавница која обезбедува највисоко ниво на безбедност, кога се врши плаќање преку интернет.

За да се заштитат доверливите податоци кои се испратени преку интернет, ние обезбедуваме SSL (Secure Socket Layer) сертификат на познатата компанијата Symantec. Symantec е лидер во оваа индустрија во обезбедување на безбедносни решенија за веб сајтови, а нивните сертификати се поддржани кај сите големи интернет прелистувачи.

Вашите интернет купувања отсега се безбедни благодарение на најсигурните сертификати на Symantec – Secure Site Pro EV SSL powered by VeriSign. Веб сајтовите кои ја користат оваа форма на заштита се означени со зелена боја во полето за адреса на пребарувачот, кој обезбедува максимална заштита и доверба во пренос на доверливи информации.