Kошничка

Kошничка

Категории на производи

Kошничка

Анкетен лист

Пол
НиеденМАШКИЖЕНСКИ

Возраст

Кој е вашиот става за online пазарење
НиеденРедовно пазарувам онлинеРетко пазарувам онлинеСамо еднаш или никогаш не пазарувам онлине

Дали сте пазареле од нашата страна www.marketonline.mk
НиеденДАНЕ

Дали сте задоволни од асортиманот на производи
НиеденДАНЕ

Доколку сте пазареле, дали сте задоволни од навремената испорака на производите?
НиеденДАНЕ

Дали би ја препорачале нашата Online страна на вашите пријатели?
НиеденДАНЕ